Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta suc de primavara, by Carmen Bruma

Reteta suc de primavara, by Carmen Bruma
Reteta suc de primavara, by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 buc. de mere golden
• 6 buc. de capsune
• ½ buc. de castravete
• coriandru

Mod de preparare

  • echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru suc
  • spalati bine ingredientele, curatati partial castravetele de coaja
  • introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
  • sucul se bea imediat dupa preparare.
  • INFORMATII SI SFATURI UTILE 
    In fruntea listei substantelor nutritive continute in castravete se afla cucurbitacina, lignanii si flavonoidele. Aceste trei tipuri de fitonutrienti care se regasesc in castraveti ne ofera beneficii importante, in special antioxidante si antiinflamatorii.  Capsunile reprezinta o buna sursa de vitamina B5, B6, C, K, mangan, potasiu, fibre alimentare acid folic, fitonutrienti si antioxidanti, care ajuta impotriva radicalilor liberi. Capsunele sunt recomandate pentru re-mineralizarea organismului, fluidizarea si purificarea sangelui. Consumul de capsune favorizeaza tranzitul intestinal, ajuta in cresterea diurezei si tonifierea corpului. Acidul salicilic din capsune este benefic pentru cei care sufera de guta, reumatici si artritici.