Reteta supa crema de morcov si piept de curcan
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Morcovi - 2 buc. |
• Pastarnac - 1 buc. |
• Telina - 1/2 buc. |
• Patrunjel - 1 legatura |
• Piept de curcan - 100 gr. |
Mod de preparare
- Spalati legumele, taiati-le cuburi si faceti sucul cu storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000PR
- Taiati pieptul de curcan cubulete si puneti-le la fiert
- Adaugati sucul de legume intr-o cratita si completati cu cateva polonice din apa in care a fiert curcanul - completati cu cate un polonic, pe masura ce scade
- In momentul in care legumele au fiert, iar zeama a scazut, adaugati pieptul de curcan si patrunjelul taiat marunt.
Morcovul este o sursa excelenta de vitamina A care ajuta la imbunatatirea vederii si in acelasi timp confera pielii un aspect sanatos. In plus, este recomandat si pentru curatarea danturii dupa fiecare masa.
Supa de morcovi si curcan este un deliciu pentru cei mici si nu numai. Cremoasa si plina de savoare, asigura si necesarul de vitamine pentru o dieta sanatoasa.
Savurati cu placere!