Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta inghetata exotica, made by Carmen Bruma

Reteta inghetata exotica, made by Carmen Bruma
Reteta inghetata exotica, made by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Fructe de padure – 200 gr. (zmeura, mure, fragi)
• Papaya – 100 gr. (sau pepene galben)
• Capsuni – 200 gr.
• Fulgi de cocos – 2 lingurite

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000PR cu sita pentru inghetata
• puteti folosi fructe proaspete sau gata congelate. Daca optati pentru prima varianta, spalati-le, curatati-le, taiati-le in bucati mai mici (este valabil pentru papaya) si bagati-le la congelator aproximativ 30 de minute
• adaugati alternativ ingredientele in storcator, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat
• turnati inghetata intr-o cupa si adaugati fulgii de cocos
• daca preferati, puteti indulci inghetata adaugand o lingurita de miere sau sirop de artar
• se recomanda a se consuma in prima parte a zilei, pana la ora 16:00.

Aceasta reteta de inghetata exotica propusa de Carmen Bruma este potrivita si pentru copii, o alternativa sanatoasa la inghetata din comert. Pe langa gustul delicios, va bucurati si de vitaminele si mineralele din fructele folosite.

Savurati cu placere!