Reteta inghetata exotica, made by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Fructe de padure – 200 gr. (zmeura, mure, fragi) |
• Papaya – 100 gr. (sau pepene galben) |
• Capsuni – 200 gr. |
• Fulgi de cocos – 2 lingurite |
Mod de preparare
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000PR cu sita pentru inghetata
• puteti folosi fructe proaspete sau gata congelate. Daca optati pentru prima varianta, spalati-le, curatati-le, taiati-le in bucati mai mici (este valabil pentru papaya) si bagati-le la congelator aproximativ 30 de minute
• adaugati alternativ ingredientele in storcator, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat
• turnati inghetata intr-o cupa si adaugati fulgii de cocos
• daca preferati, puteti indulci inghetata adaugand o lingurita de miere sau sirop de artar
• se recomanda a se consuma in prima parte a zilei, pana la ora 16:00.
Aceasta reteta de inghetata exotica propusa de Carmen Bruma este potrivita si pentru copii, o alternativa sanatoasa la inghetata din comert. Pe langa gustul delicios, va bucurati si de vitaminele si mineralele din fructele folosite.
Savurati cu placere!
• puteti folosi fructe proaspete sau gata congelate. Daca optati pentru prima varianta, spalati-le, curatati-le, taiati-le in bucati mai mici (este valabil pentru papaya) si bagati-le la congelator aproximativ 30 de minute
• adaugati alternativ ingredientele in storcator, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat
• turnati inghetata intr-o cupa si adaugati fulgii de cocos
• daca preferati, puteti indulci inghetata adaugand o lingurita de miere sau sirop de artar
• se recomanda a se consuma in prima parte a zilei, pana la ora 16:00.
Aceasta reteta de inghetata exotica propusa de Carmen Bruma este potrivita si pentru copii, o alternativa sanatoasa la inghetata din comert. Pe langa gustul delicios, va bucurati si de vitaminele si mineralele din fructele folosite.
Savurati cu placere!