Reteta inghetata light de sezon by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g fructe de padure – zmeura, mure, fragi |
• 150 g pepene galben |
• 2 lingurite mascarpone |
• 2 lingurite xylitol sau alt indulcitor |
Mod de preparare
- echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings C9500PR cu sita pentru inghetata
- puteti folosi fructe proaspete sau gata congelate. Daca optati pentru prima varianta, spalati-le, curatati-le, taiati-le in bucati mai mici (este valabil pentru pepenele galben) si bagati-le la congelator aproximativ 30 de minute
- adaugati alternativ ingredientele in storcator, asteptand sa fie preluate lent de axul melcat
- turnati inghetata intr-o cupa si daca preferati, puteti indulci inghetata adaugand o lingurita de miere sau sirop de artar
- se recomanda a se consuma in prima parte a zilei, pana la ora 16:00.
Fii primul care lasa un comentariu!