Reteta inghetata cu mascarpone si trei arome: mango, afine si zmeura
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• iaurt grecesc |
• mascarpone |
• afine |
• zmeura |
• mango |
Descriere
O reteta perfecta pentru zilele caniculare de vara sau pentru orice moment in care iti doresti un desert delicios si racoritor!
Mod de preparare
Pasul 1. Se amesteca 3 linguri de iaurt grecesc cu 2 linguri de mascarpone și 3 linguri de miere.
Pasul 2. Se pune amestecul intr-o forma de cuburi de gheata si se baga la congelator pentru 4 ore.
Pasul 3. Se pregateste storcătorul Kuvings: se monteaza accesoriul de înghețată și se introduce in palnie, in același timp, cuburile de iaurt inghetat și fructele inghetate (daca bucatile sunt mai mari si foarte tari, se lasa 5-10 minute la temperatura camerei inainte de a le introduce in aparat).
Pasul 4. In doar cateva secunde, storcatorul zdrobeste si amesteca ingredientele si face cea mai cremoasa, delicioasa si racoritoare inghetata.
Pasul 2. Se pune amestecul intr-o forma de cuburi de gheata si se baga la congelator pentru 4 ore.
Pasul 3. Se pregateste storcătorul Kuvings: se monteaza accesoriul de înghețată și se introduce in palnie, in același timp, cuburile de iaurt inghetat și fructele inghetate (daca bucatile sunt mai mari si foarte tari, se lasa 5-10 minute la temperatura camerei inainte de a le introduce in aparat).
Pasul 4. In doar cateva secunde, storcatorul zdrobeste si amesteca ingredientele si face cea mai cremoasa, delicioasa si racoritoare inghetata.