Rețetă mini cheesecakes fără coacere, cu suc proaspăt de kiwi by Prăjiturela
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 100 g biscuți digestivi |
• 10 g (2 linguri) cacao |
• 50 g unt |
Pentru cremă: |
• 200 ml frișcă lichidă |
• 200 g cremă de brânză |
• 100 ml suc proaspăt de kiwi |
• Zeama unei lămâi |
Pentru decor: |
• 1 kiwi - Prăjiturela a folosit kiwi cu miez roșu |
Descriere
Obțineți suc proaspăt cu ajutorul storcătorului Kuvings și pregătiți mini cheesecakes la rece, adică fără coacere. Mai jos aveți rețeta detaliată.
Mod de preparare
1. Mărunțiți biscuiții până obțineți un pesmet și amestecați-i cu unt și cacao.
2. Presați-i în forme de brioșe, în care puneți inițial chese (hârtiuțe), apoi dați la rece cât pregătiți crema.
3. Pentru cremă, amestecați toate ingredientele.
4. Pentru montaj, puneți crema peste blatul de biscuiți, dați la rece minimum 2 ore, apoi adăugați pe deasupra felii de kiwi.
2. Presați-i în forme de brioșe, în care puneți inițial chese (hârtiuțe), apoi dați la rece cât pregătiți crema.
3. Pentru cremă, amestecați toate ingredientele.
4. Pentru montaj, puneți crema peste blatul de biscuiți, dați la rece minimum 2 ore, apoi adăugați pe deasupra felii de kiwi.