Reteta suc din iarba de grau cu mere, made by Ligia Pop
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Iarba de grau verde - 1 - 2 maini |
• Mere - 2 - 3 buc. |
Descriere
Vei fi surprins sa descoperi cat de usor face fata storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S oricarei provocari. Mai mult, te ajuta sa obtii un suc fresh delicios, ce ramane omogen si isi pastreaza proprietatile nutritive, dar si prospetimea.
Iti recomandam acest suc din doar doua ingrediente, dar cu foarte multe vitamine si beneficii. Iarba de grau are proprietati detoxifiante si contine vitaminele A, B, C, E si K. Incearca si tu reteta noastra!
Iti recomandam acest suc din doar doua ingrediente, dar cu foarte multe vitamine si beneficii. Iarba de grau are proprietati detoxifiante si contine vitaminele A, B, C, E si K. Incearca si tu reteta noastra!
Mod de preparare
Iarba de grau se adauga in storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S, strangandu-se in manunchiuri pentru a facilita preluarea ei. Ulterior se adauga si merele si sucul este gata.
Daca doriti, puteti sa il faceti doar din iarba de grau, fara mere. Am adaugat mere pentru a fi mai usor de baut de catre incepatori. Noi preferam sa adaugam iarba de grau in orice suc verde, alaturi de frunze comestibile, vlastari si suc de mar.
Sucul de grau verde incoltit beneficiaza de o compozitie micronutritională de invidiat. Astfel, in el se gasesc:
• numeroase minerale, intre care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul, magneziul, calciul, potasiul, fosforul, clorul, sulful, zincul, manganul, cobaltul, cuprul si iodul.
• aminoacizi, antioxidanti, enzime si fitohormoni.
• vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii (mai bogati decaat in morcov), ca si precursori ai vitaminei A, vitamine din grupul B (chiar si vitamina B17 sau amigdalina), vitaminele C (mai multa decat in citrice), E, K, D şi PP.
• Cantitati impresionante de clorofila.
Savurati cu placere!
Daca doriti, puteti sa il faceti doar din iarba de grau, fara mere. Am adaugat mere pentru a fi mai usor de baut de catre incepatori. Noi preferam sa adaugam iarba de grau in orice suc verde, alaturi de frunze comestibile, vlastari si suc de mar.
Sucul de grau verde incoltit beneficiaza de o compozitie micronutritională de invidiat. Astfel, in el se gasesc:
• numeroase minerale, intre care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul, magneziul, calciul, potasiul, fosforul, clorul, sulful, zincul, manganul, cobaltul, cuprul si iodul.
• aminoacizi, antioxidanti, enzime si fitohormoni.
• vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii (mai bogati decaat in morcov), ca si precursori ai vitaminei A, vitamine din grupul B (chiar si vitamina B17 sau amigdalina), vitaminele C (mai multa decat in citrice), E, K, D şi PP.
• Cantitati impresionante de clorofila.
Savurati cu placere!