Reteta - Suc pentru imunitate din castraveti si ghimbir
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ghimbir – 2 feliute subtiri |
• Castraveti – 3 - 5 buc. |
• Lime – ½ buc. |
• Lamaie – ½ buc. |
• Coriandru – ½ legatura |
Descriere
Storcatorul cu ax melcat Kuvings B6000PLUS foloseste tehnologia de presare la rece si stoarcerea lenta pentru a prepara sucuri naturale ce nu se stratifica si isi pastreaza aroma, vitaminele si nutrientii intacte.
Ghimbirul este bogat in potasiu, zinc, calciu, cupru si magneziu, dar si in vitaminele B6, C si D. Adauga castravete, lime, lamaie si coriandru si obtii un suc delicios si cu proprietati grozave!
Ghimbirul este bogat in potasiu, zinc, calciu, cupru si magneziu, dar si in vitaminele B6, C si D. Adauga castravete, lime, lamaie si coriandru si obtii un suc delicios si cu proprietati grozave!
Mod de preparare
• spalati bine coriandrul
• decojiti lime-ul, lamaia, ghimbirul si partial castravetii
• introduceti ingredientele alternativ in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings B6000Plus, pentru a fi preluate usor de axul melcat.
Savurati cu placere!
• decojiti lime-ul, lamaia, ghimbirul si partial castravetii
• introduceti ingredientele alternativ in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings B6000Plus, pentru a fi preluate usor de axul melcat.
Savurati cu placere!