Reteta - Suc nutritiv cu sfecla rosie, morcovi si castravete
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 jumatate sfecla rosie |
• 1 mar |
• o bucata de 10 cm castravete fabio |
• 1 morcov |
Descriere
Storcatorul de fructe si legume prin presare la rece, Kuvings EVO 820, este partenerul tău de încredere atunci când vine vorba de sucuri naturale pentru tine și familia ta! Vitaminele raman intacte, culoarea naturala si sucul ramane fresh si nu se separa, toate acestea datorita tehnologiei prin presare la rece.
Sfecla rosie este bogată în fitonutrienţi, are efect antioxidant, antiinflamator şi detoxifiant. Este o sursă bogată de vitaminele A, B şi C, magneziu, potasiu, fier, calciu, fosfor şi acid folic. Morcovii dulci si suculenti sunt in special foarte bogati in antioxidanti, vitamine si fibre alimentare si cu toate acestea au putine calorii, numai 41 la 100 g! Incepe ziua cu un suc plin de vitamine!
Sfecla rosie este bogată în fitonutrienţi, are efect antioxidant, antiinflamator şi detoxifiant. Este o sursă bogată de vitaminele A, B şi C, magneziu, potasiu, fier, calciu, fosfor şi acid folic. Morcovii dulci si suculenti sunt in special foarte bogati in antioxidanti, vitamine si fibre alimentare si cu toate acestea au putine calorii, numai 41 la 100 g! Incepe ziua cu un suc plin de vitamine!
Mod de preparare
- Spala bine legumele cu o perie speciala si optional poti sa le si decojesti.
- Taie-le bucati potrivite.
- Introdu alternativ ingredientele in storcatorul prin presare la rece Kuvings, iar sucul rezultat pune-l intr-un pahar si bea-l pe loc!
- Savureaza cu placere!