Reteta suc pentru imunitate cu mere si sfecla rosie
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Portocala – 1 buc |
• Sfecla rosie – 150 g (o sfecla mica) |
• Mere – 2 buc |
• Afine – 50 g |
Mod de preparare
- Decojiti portocala si sfecla rosie
- Introduceti ingredientele alternandule prin palnia de alimentare a storcatorului cu presare la rece Kuvings
- Turnati sucul in pahar
Sfecla rosie are in compozitia multe substante nutritive, printre acestea numarandu-se vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, vitamina C, sodiu, calciu, sulf, cupru, fier, iod, zahar natural, potasiu, biofla-vonoide si antioxidanti.
Asimilarea fierului din compozitia sfeclei rosii este favorizata de vitamina C, prezenta in toate partile plantei.
O portie de afine valoreaza cat 3-4 casete cu vitamine, cu specificatia ca vitaminele A, E, F, PP si B (B1 si B2) continute de afine sunt mult mai usor de asimilat, deoarece sunt in formula naturala.
Fii primul care lasa un comentariu!