Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă must de struguri by Prăjiturela

Rețetă must de struguri by Prăjiturela
Rețetă must de struguri by Prăjiturela Rețetă must de struguri by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• struguri copți

Descriere

Iată cum puteți să faceți must pe tot parcursul anului cu storcătorul cu melc (cu presare la rece) Kuvings EVO 820.

Mod de preparare

1. Spălați strugurii bine.

2. Culegeți boabele de pe ciorchini.

3. Băgați boabele la storcătorul Kuvings. Acesta nu încălzeste produsele pe care le procesează și nici nu le supune atât de repede oxidării. Este ideal pentru stoarcerea la rece a fructelor și legumelor. 

4. Imediat după stoarcere obțineți un suc, însă trebuie să îl lăsați la temperatura camerei o zi sau 3-4 zile la frigider, ca procesul de fermentare să înceapă și să se transforme în must. În acest timp, păstrați mustul în recipiente de sticlă, fără capacul pus. 

5. Puteți servi mustul împreună cu miez de nucă.