Reteta Inghetata de ananas, banane si ciocolata
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g ananas congelat |
• 2 banane congelate |
• 200 ml smantana de cocos |
• 3 linguri pepite de ciocolata |
Mod de preparare
- Bananele trebuie sa fie mai coapte, se curata de coaja si se taie rondele mai groase, apoi se pun intr-o punga la congelator pentru cateva ore. Trebuie sa fie semi-congelate.
- Se procedeaza la fel si cu ananasul proaspat, se taie cuburi si s epune intr-o punga la congelat.
- Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings.
- Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.
- Se pune recipientul de plastic sub capac.
- Se adauga bucatile de banane si ananas semi-congelate si se amesteca apoi pasta obtinuta cu smantana de cocos.
- Nu este nevoie de zahar adaugat sau miere, bananele coapte sunt foarte dulci.
- Se adauga pepitele de ciocolata si se amesteca bine inghetata.
- Se pune apoi intr-un recipient cu capac si se lasa cateva ore la congelator.