Reteta - Suc Detox hidratant
Porții
2
Complexitate
3
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
278
Ingrediente
• Frunze de nap - 20 gr. |
• Lamaie - (1/2 buc.) 60 gr. |
• Ardei gras verde - 120 gr. |
• Castravete - 180 gr. |
• Ghimbir - 20 gr. |
• Frunze de spanac - 50 gr. |
• Mar - (2 buc.) 180 gr. |
Descriere
Cu un storcator prin presare la rece precum Kuvings B6000PLUS este foarte usor sa prepari sucuri naturale de fructe si legume, dar si sa cureti storcatorul. Tehnologia de presare la rece si stoarcere lenta asigura obtinerea unui suc ce pastreaza vitaminele intacte. Mai mult, sucul obtinut este omogen si nu se stratifica!
Stiai ca frunzele de nap sunt o sursa exceleneta de antioxidanti, fier, cupru si mangan? Combina-le cu lamaie, ardei gras verde, castravete, ghimbir, frunze de spanac si mar si obtine un suc delicios si sanatos in acelasi timp!
Stiai ca frunzele de nap sunt o sursa exceleneta de antioxidanti, fier, cupru si mangan? Combina-le cu lamaie, ardei gras verde, castravete, ghimbir, frunze de spanac si mar si obtine un suc delicios si sanatos in acelasi timp!
Mod de preparare
- Spalati bine ingredientele
- Indepartati codita si semintele de la ardei
- Indepartati coaja de la castravete, ghimbir si lamaie
- Taiati marul, castravetele, ardeii, lamaia in bucati. Ele pot fi introduse si intregi in gura de alimentare inovativa, extralarga, a storcatorului prin presare la rece Kuvings Evo.
- Le introduceti in gura de alimentare si preparati sucul prin presare la rece.
Sfaturi utile:
Poti inlocui varza cu frunze de telina si castravetele cu ridiche sau sfecla.
Inainte de a prepara sucul din spanac si varza, recomandam sa mentii frunzele in apa rece pentru aproximativ 30 de minute pentru a obtine maxim de nutrienti din acestea, in urma presarii la rece.