Reteta gelato raw vegan din capsuni, made by Raw Chef Ligia Pop
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Capsuni congelate - 500 gr. |
• Banane bio inghetate - 3 buc. |
• Pudra de shilajit (contine peste 80 de minerale) - 10 gr. |
• Maca - 10 gr. |
• Reishi - 10 gr. |
Mod de preparare
• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare; in felul acesta vor ingheta mai bine si vor fi mai usor de folosit; bananele se curata de coaja, se taie in sferturi si se congeleaza in acelasi mod ca si capsunile
• cand fructele sunt gata congelate, pregatiti storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S, folosind sita speciala pentru piureuri si inghetate
• adaugati fructele treptat in storcator, fara a umple excesiv palnia de alimentare; este bine de stiut ca daca adaugati o cantitate mare de fructe din prima, s-ar putea sa se blocheze canalul prin care iese compozitia; recomandarea noastra este sa introduceti treptat cantitati mici de fructe si daca e necesar, actionati butonul Reverse, care deblocheaza
• la final amestecati foarte bine compozitia cu o lingura, adaugand treptat superalimentele. Se consuma imediat si fara ezitare, fiindca este delicios!
Savurati cu placere!
• cand fructele sunt gata congelate, pregatiti storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S, folosind sita speciala pentru piureuri si inghetate
• adaugati fructele treptat in storcator, fara a umple excesiv palnia de alimentare; este bine de stiut ca daca adaugati o cantitate mare de fructe din prima, s-ar putea sa se blocheze canalul prin care iese compozitia; recomandarea noastra este sa introduceti treptat cantitati mici de fructe si daca e necesar, actionati butonul Reverse, care deblocheaza
• la final amestecati foarte bine compozitia cu o lingura, adaugand treptat superalimentele. Se consuma imediat si fara ezitare, fiindca este delicios!
Savurati cu placere!