Inghetata cu mure si banane
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 banane semi-congelate |
• 150 g mure semi-congelate |
• ½ lime |
• 150 g iaurt grecesc |
• 2 lingurite miere |
Mod de preparare
- Bananele proaspete se curata de coaja si se taie felii mai groase, apoi se pun intr-o punga la congelator pentru cateva ore. Trebuie sa fie semi-congelate. Se procedeaza la fel si cu murele.
- Daca folositi mure congelate, se scot si se lasa intr-un bol pentru 10 minute la dezghetat, apoi se pot folosi pentru inghetata.
- Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings.
- Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.
- Se pune recipientul de plastic sub capac.
- Mai intai se pun feliile de banane, apoi bucatile de lime si la final murele.
- Se amesteca totul cu iaurtul grecesc si cu mierea.
- Se pune inghetata intr-un recipient cu capac si se pune la congelator pentru cel putin 2 ore, apoi se poate servi.