Reteta suc revitalizant cu sfecla rosie si morcov
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 100g - sfecla rosie |
• 100g - rosii cherry |
• 100g - mar rosu |
• 100g - morcov |
• 30g - lamaie |
Mod de preparare
- Spala bine morcovul, marul, si rosiile cherry.
- Curata sfecla si lamaia de coaja.
- Adauga alternativ ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings.
Sucul din sfecla rosie conţine aminoacizi, esenţiali în dezvoltarea şi menţinerea ţesutului muscular totodata continutul crescut de potasiu din sfeclă, ajută la întărirea muşchiului inimii.
Rosiile sunt o excelentă sursă de vitamina C şi alţi antioxidanţi.
Merele pot să asigure un aport crescut de vitamine şi minerale benefice sănătăţii organismului, cum ar fi: vitaminele A si C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic şi un nivel crescut de antioxidanti.