Rețetă înghețată de banane și căpșuni by Taste Bazaar
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• banane |
• căpșuni |
Descriere
Pentru înghețată puteți congela voi orice fel de fructe vă doriți (sau folosiți fructe congelate din comerț), dar vă recomand să folosiți bananele ca bază, pentru cremozitate și dulceață.
Mod de preparare
1. Eu am folosit banane și căpșuni, pe care le-am tăiat în bucăți de aproximativ 5 cm. Astfel încât să le pot alterna în storcător ca să se combine omogen.
2. După ce sunt scoase din congelator, fructele trebuie lăsate la temperatura camerei în jur de 10-20 de minute pentru a se înmuia puțin. Apoi pot fi introduse în storcător și datorită axului melcat super puternic, sunt zdrobite și transformate în înghețată în mai puțin de un minut.
3. Înghețata se poate mânca imediat sau poate fi păstrată în congelator într-o caserolă sau în forme de înghețată individuale.
2. După ce sunt scoase din congelator, fructele trebuie lăsate la temperatura camerei în jur de 10-20 de minute pentru a se înmuia puțin. Apoi pot fi introduse în storcător și datorită axului melcat super puternic, sunt zdrobite și transformate în înghețată în mai puțin de un minut.
3. Înghețata se poate mânca imediat sau poate fi păstrată în congelator într-o caserolă sau în forme de înghețată individuale.