Rețetă suc Summer Boost
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 mere |
• 200g capsune |
• 2 morcovi |
• 1 portocală |
• 1 lingurită de miere (optional, pentru energie) |
Descriere
Încearcă sucul Summer Boost din programul de Juicing Kuvings! Profită de aportul de vitamina C și de proprietățile antioxidante ale căpșunelor și morcovilor, dar și de beneficiile asupra ficatului și colesterolului.
Sucurile obținute prin presare la rece sunt o metodă excelentă de a consuma mai multe fructe și legume. Nu le înlocuiesc, dar reduc cantitatea de fibră vegetală, care, consumată în exces, produce balonări și disconfort abdominal. Vitaminele și mineralele se extrag în mediu apos, prin presare la rece, cu viteza de rotație mică, ceea ce minimizează oxidarea.
Astfel, ele își păstrează structura tridimensională reală din fructe sau legume, fiind un adevărat boost de energie, mult mai ușor de recunoscut și absorbit de către organism. Hidratarea via fructe și legume este mult mai eficientă deoarece ele conțin o apă structurată care energizează și tonifică.
Sucurile obținute prin presare la rece sunt o metodă excelentă de a consuma mai multe fructe și legume. Nu le înlocuiesc, dar reduc cantitatea de fibră vegetală, care, consumată în exces, produce balonări și disconfort abdominal. Vitaminele și mineralele se extrag în mediu apos, prin presare la rece, cu viteza de rotație mică, ceea ce minimizează oxidarea.
Astfel, ele își păstrează structura tridimensională reală din fructe sau legume, fiind un adevărat boost de energie, mult mai ușor de recunoscut și absorbit de către organism. Hidratarea via fructe și legume este mult mai eficientă deoarece ele conțin o apă structurată care energizează și tonifică.
Mod de preparare
- Spală bine fructele
- Curăță portocala de coajă
- În funcție de mărimea merelor, taie-le sau adaugă-le întregi în pâlnia storcătorului tău Kuvings
- Adaugă și ingredientele și savurează sucul!
Notă
- Sucurile ce compun acest program se consumă proaspete sau se pot păstra maxim 3 ore la frigider, într-un recipient etanș.
- Programul se completează obligatoriu cu apă proaspătă până la un total de 30 ml/kg corp/zi.
- Cantitățile ingredientelor sunt pentru a asigura 2 porții de suc.
Disclaimer
Aceste afirmații nu sunt tratamente, nu înlocuiesc tratamentele medicamentoase, iar recomandările au caracter general. Pentru fiecare caz cu afecțiuni medicale se recomandă consultul unui specialist fitoterapeut sau nutriționist.