Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă înghețată de căpșuni cu iaurt grecesc

Rețetă înghețată de căpșuni cu iaurt grecesc
Rețetă înghețată de căpșuni cu iaurt grecesc

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 150 gr.banane congelate
• 300 gr.capsuni congelate
• 50 gr.iaurt grecesc 10%

Descriere

Înghețata de căpșuni cu iaurt grecesc și banană este o explozie de arome și texturi delicioase. Căpșunile proaspete aduc o dulceață naturală, iar banana adaugă o cremozitate bogată și o notă subtilă de dulceață. Este o experiență culinară revigorantă, perfectă pentru a te răcori în zilele călduroase sau pentru a-ți încânta papilele gustative în orice moment al zilei.

Mod de preparare

Pasul 1. Spală căpșunile și pune-le la congelator minim 4 ore sau cel mai bine peste noapte.

Pasul 2. La fel se procedează și cu banana. 

Pasul 3. Scoate fructele din congelator cu 10 minunate înainte de folosire.

Pasul 4. Se asamblează storcătorul Kuvings Revo830 cu accesoriul special de înghețată și se introduc ingredientele în el, alternând căpșunile cu bananele și iaurtul grecesc.

Pasul 5. Înghețata rezultată se servește direct sau se lasă la congelator.

Pasul 6. Poți decora cu biluțe de ciocolată și căpșuni proaspete.

Pasul 7. Dacă o păstrezi la congelator, înainte de servire scoate înghețata cu 10 min înainte la temperatura camerei.

Bucură-te de fiecare înghițitură.