Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Inghetata de mango si cocos

Reteta Inghetata de mango si cocos
Reteta Inghetata de mango si cocos Reteta Inghetata de mango si cocos

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 g mango congelat
• 200 ml smantana de cocos
• 2 lingurite miere
• 2 linguri fulgi de cocos

décor: felii mango si cocos, plus frunze menta

Mod de preparare

  • Pentru aceasta reteta se poate folosi mango congelat din supermarket sau mango proaspat pe care il taiati cubulete si il puneti la congelator cateva ore.
  • Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000 Plus.
  • Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.
  • Se pune recipientul de plastic sub capac.
  • Se adauga bucatile de mango semi-congelate si se amesteca apoi pasta obtinuta cu smantana de cocos si miere dupa gust.
  • Inghetata se pune intr-un recipient cu capac, se presara deasupra fasii mari de cocos si se lasa cateva ore la congelator.
  • Se serveste apoi in cupe, decorata cu felii de mango, fulgi de cocos si menta verde.