Reteta Inghetata de mango si cocos
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g mango congelat |
• 200 ml smantana de cocos |
• 2 lingurite miere |
• 2 linguri fulgi de cocos |
décor: felii mango si cocos, plus frunze menta |
Mod de preparare
- Pentru aceasta reteta se poate folosi mango congelat din supermarket sau mango proaspat pe care il taiati cubulete si il puneti la congelator cateva ore.
- Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000 Plus.
- Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.
- Se pune recipientul de plastic sub capac.
- Se adauga bucatile de mango semi-congelate si se amesteca apoi pasta obtinuta cu smantana de cocos si miere dupa gust.
- Inghetata se pune intr-un recipient cu capac, se presara deasupra fasii mari de cocos si se lasa cateva ore la congelator.
- Se serveste apoi in cupe, decorata cu felii de mango, fulgi de cocos si menta verde.