BOOST DE IMUNITATE: suc presat la rece cu sfeclă, măr, morcov și rodie by Nutriție Sănătoasă
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Pentru 2 pahare am folosit: |
• 2 mere |
• 1 sfeclă mare |
• 4 morcovi |
• 1 rodie |
Descriere
Astăzi începem ziua cu un BOOST DE IMUNITATE: un suc presat la rece cu sfeclă, măr, morcov și rodie. E o combinație cu un gust delicios, iar vitaminele și mineralele care se regăsesc în acest suc sunt un aliat în perioada rece, când suntem mai predispuși răcelilor. Pentru stoarcere, am folosit aparatul cu melc Kuvings B1700. Avantajul storcatorului cu melc este că fructele/legumele nu se oxidează, iar noi putem beneficia de vitamine și minerale într-o cantitate mai mare, cât mai aproape de starea lor naturală.
Mod de preparare
- Spală bine merele, sfelca și morcovii și curată rodia
- Taie sfeclă în bucăți, cât să poată fi introducă în storcător
- Introdu ingredientele pe rând în storcător, alternând între ele, cu capacul smart cap închis
- Consumă-l proaspăt și bucură-te de toate vitaminele și mineralele
Acest suc este extrem de benefic pentru organism deoarece:
- Sfeclă: bogată în vitamina C, B9, magneziu, postasiu, fier
- Morcov: vitamina A, C, B6, K, H, antioxidanți
- Măr: Vitamina C, K, A, E, potasiu, magnesio
- Rodie: vitamina C, B, potasiu, polifenoli, antioxidanți