Reteta inghetata de pepene galben, made by Carmen Bruma
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pepene galben – 1 buc. (300 – 400 gr.) |
• Iaurt grecesc (10% grasime) – 200 gr. |
• Miere – 3 linguri |
• Sofran – 1 varf de lingurita |
• Nuci, stafide, bucatele de banana – pentru decor |
Mod de preparare
• se curata de coaja pepenele galben, apoi se taie in bucatele mici
• cubuletele de pepene galben se tin la congelator timp de 1 ora
• montati storcatorul prin presare la rece Kuvings B1700 cu sita pentru Inghetata
• se introduc pe rand cubuletele de pepene galben inghetat in storcatorul prin presare la rece Kuvings, apoi se adauga iaurtul grecesc, mierea si sofranul
• se pastreaza la congelator pentru inca 30 de minute.
Savurati cu placere!
• cubuletele de pepene galben se tin la congelator timp de 1 ora
• montati storcatorul prin presare la rece Kuvings B1700 cu sita pentru Inghetata
• se introduc pe rand cubuletele de pepene galben inghetat in storcatorul prin presare la rece Kuvings, apoi se adauga iaurtul grecesc, mierea si sofranul
• se pastreaza la congelator pentru inca 30 de minute.
Savurati cu placere!