Reteta Inghetata cu afine, coacaze si busuioc
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g afine congelate |
• 100 g coacaze congelate |
• 150 g smantana grasa |
• 4 lingurite miere |
• 3-4 frunze de busuioc |
• afine si frunze de busuioc pentru decor |
Mod de preparare
- Se pot folosi afine si coacaze congelate din supermarket sau proaspate pe care le spalati, uscati si le puneti la congelator cateva ore.
- Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000 Plus.
- Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.
- Se pune recipientul de plastic sub capac.
- Se adauga fructele semi-congelate si se amesteca apoi pasta obtinuta cu busuiocul taiat marunt de tot, smantana si miere dupa gust.
- Inghetata se pune intr-un recipient cu capac si se lasa cateva ore la congelator, apoi se poate servi.