Sorbet de visine si kiwi
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g visine |
• 200 g kiwi |
• 2 lingurite miere |
• fistic maruntit, coacaze rosii si menta proaspata pentru décor |
Mod de preparare
- Kiwi se curata de coaja, se taie cubulete si se pune intr-o punga la congelator pentru 2-3 ore.
- Se scot samburii la visine si se pun si ele in congelator.
- Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings.
- Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.
- Se pune recipientul de plastic sub capac.
- Mai intai se pun visinele si se amesteca cu o lingurita de miere sau dupa gust.
- Se asaza intr-o cupa de inghetata.
- Apoi se preseaza si kiwi-ul si se amesteca si el cu o lingurita de miere.
- Se asaza in cupa, deasupra sorbetului de visine.
- Se pune paharul in congelator cel putin o ora.
- Se decoreaza cu fistic maruntit, coacaze rosii si menta proaspata.