Reteta - Limonada cu lamaie si castraveti by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g castraveti |
• 100 g fenicul ( sau daca nu gasiti il puteti inlocui cu tulpina de telina) |
• 150 g lamaie |
• un pumn de menta si busuioc frunze |
• 300 ml apa plata |
Descriere
Stiai ca o dieta rapida de slabit trebuie sa contina sucuri naturale de fructe si legume? Slabeste sanatos cu ajutoul unui storcator prin presare la rece ce iti va depasi asteptarile. Kuvings B6000PLUS utilizeaza tehnologia de presare la rece ce asigura obtinerea unui suc revitalizant, prin presarea usoara a ingredientelor, si nu zdrobirea acestora la mare viteza. Cel mai bun storcator de fructe si legume este acela care are grija de sanatatea ta, este usor de curatat si nu te lasa la greu.
Lamaia este renumita pentru proprietatile sale aproape magice: scade febra, previne imbatranirea, intareste venele si scade riscul de aparitie a calculilor renali. Este bogata in vitamina C si ajuta la mentinerea unui sistem imunitar puternic. Castravetii nu sunt nici ei mai prejos, deoarece acestia rehidrateaza organismul, elimina toxinele, asigura aportul de vitamine zilnic si sunt aliatii pielii sanatoase. Prepara si tu reteta noastra de limonada cu lamaie si castraveti si bucura-te de toate aceste beneficii!
Lamaia este renumita pentru proprietatile sale aproape magice: scade febra, previne imbatranirea, intareste venele si scade riscul de aparitie a calculilor renali. Este bogata in vitamina C si ajuta la mentinerea unui sistem imunitar puternic. Castravetii nu sunt nici ei mai prejos, deoarece acestia rehidrateaza organismul, elimina toxinele, asigura aportul de vitamine zilnic si sunt aliatii pielii sanatoase. Prepara si tu reteta noastra de limonada cu lamaie si castraveti si bucura-te de toate aceste beneficii!
Mod de preparare
- echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000Plus cu sita pentru suc,
- spalati si curatati ingredientele, apoi adaugati-le pe rand in storcator,
- consumati sucul in maximum 3 ore de la preparare pentru a profita la maximum de nutrientii din acesta.