Reteta - Suc prin presare la rece din ghimbir si telina apio
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Castravete - ½ buc. |
• Mar - 1 buc. |
• Telina apio - 3 frunze |
• Ghimbir - o felie de 56 mm |
Descriere
Ultima inovatie in domeniul storcatoarelor iti aduce tehnologia de presare la rece, dar si sistemul de stoarcere lenta. Kuvings B6000PLUS foloseste un sistem performant prin care obtii un suc natural omogen, ce nu se stratifica, bogat in vitamine si nutrienti.
Include in dieta ta sucul de telina apio si ghimbir! Ghimbirul reduce efectele starilor de greata. Telina apio mentine tractul digestiv sanatos, deoarece contine pectine si polizaharide care protejeaza stomacul, fiind de folos celor care sufera de gastrita, colici, ulcer.Telina apio este un ingredient des utilizat in diete, deoarece contine Magneziu, Calciu, vitaminele C, E, K, dar si anumite vitamine din grupul B. In combinatie cu ghimbirul, obtii un suc fresh bogat in vitaminele de care ai nevoie pentru a mentine un stil de viata sanatos.
Include in dieta ta sucul de telina apio si ghimbir! Ghimbirul reduce efectele starilor de greata. Telina apio mentine tractul digestiv sanatos, deoarece contine pectine si polizaharide care protejeaza stomacul, fiind de folos celor care sufera de gastrita, colici, ulcer.Telina apio este un ingredient des utilizat in diete, deoarece contine Magneziu, Calciu, vitaminele C, E, K, dar si anumite vitamine din grupul B. In combinatie cu ghimbirul, obtii un suc fresh bogat in vitaminele de care ai nevoie pentru a mentine un stil de viata sanatos.
Mod de preparare
• Decojiti partial castravetele si ghimbirul
• Spalati bine marul si telina apio
• Introduceti ingredientele alternandu-le prin palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings B6000Plus, turnati apoi sucul in pahar si savurati cu placere.
• Spalati bine marul si telina apio
• Introduceti ingredientele alternandu-le prin palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings B6000Plus, turnati apoi sucul in pahar si savurati cu placere.