Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta suc verde de kale, made by Raw Chef Ligia Pop

Reteta suc verde de kale, made by Raw Chef Ligia Pop

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ghimbir (3 cm) 1 buc.
• Mere verzi - 4 buc.
• Mere golden 4 buc.
• Vlastari de floarea-soarelui - 100 gr.
• Frunze de kale - 1 legatura
• Vlastari de kale - 100 gr.

Mod de preparare

  • Se spala bine vlastarii de floarea-soarelui si de kale, in special radacinile la cei de kale. Se spala si merele romanesti, folosind apa puternic alcalina speciala pentru spalat legumele si fructele. Frunzele de kale se clatesc doar cu apa de la robinet
  • Se adauga pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S: radacinile de kale si vlastarii de floarea-soarelui, insa nu toti odata ci pe rand.



Se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida si proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri pe zi din acest suc. Important este sa nu beti acelasi suc zilnic, ci sa variati soiurile de frunze si vlastari pentru a oferi corpului nutrienti diversi.

Savurati cu placere!