Reteta limonada hidratanta, made by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Castraveti de gradina - 500 gr. |
• Dovlecel - 300 gr. |
• Telina - 100 gr. |
• Patrunjel - 1 legatura |
• Lamaie - 2 - 3 buc. |
• Ghimbir - o bucatica de 4 - 5 cm |
• Busuioc - 6 - 7 frunze |
• Menta - 6 - 7 frunze |
• Apa - 100 - 200 ml |
Mod de preparare
• se foloseste sita pentru suc a storcatorului prin presare la rece Kuvings B6000Plus
• se curata lamaia de coaja si telina si se introduc pe rand in storcator, fara sa le taiati, pentru ca palnia storcatorului este suficient de larga (7,5 cm) astfel incat sa permita introducerea fructelor sau a legumelor intregi
• se adauga dovlecelul si frunzele – busuioc, menta si patrunjelul
• dupa ce este totul gata, se poate adauga intr-o carafa apa si gheata dupa gust si se amesteca; limonada se consuma imediat dupa preparare
• este o solutie excelenta pentru temperaturile ridicate, revigoreaza si hidrateaza organismul si in plus este o sursa de vitamine si nutrienti. Fiind obtinut prin presare la rece, cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings B6000PR, se mentin intacte toate enzimele si mineralele din fructe si legume, minimizand pierderile de vitamine si oxidarea sucului, iar nutrientii se absorb rapid.
Savurati cu placere!
• se curata lamaia de coaja si telina si se introduc pe rand in storcator, fara sa le taiati, pentru ca palnia storcatorului este suficient de larga (7,5 cm) astfel incat sa permita introducerea fructelor sau a legumelor intregi
• se adauga dovlecelul si frunzele – busuioc, menta si patrunjelul
• dupa ce este totul gata, se poate adauga intr-o carafa apa si gheata dupa gust si se amesteca; limonada se consuma imediat dupa preparare
• este o solutie excelenta pentru temperaturile ridicate, revigoreaza si hidrateaza organismul si in plus este o sursa de vitamine si nutrienti. Fiind obtinut prin presare la rece, cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings B6000PR, se mentin intacte toate enzimele si mineralele din fructe si legume, minimizand pierderile de vitamine si oxidarea sucului, iar nutrientii se absorb rapid.
Savurati cu placere!