Reteta smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
150
Ingrediente
• Frunze mari de salata verde - 5 buc. |
• Vlastari de floarea-soarelui - 100 gr. |
• Mere romanesti - 5 buc. |
• Pomelo - 1/2 buc. |
Mod de preparare
• la pomelo folositi in mare parte pulpa, incercand sa eliminati pielita amara; vlastarii proaspeti de floarea-soarelui spalati-i bine si eliminati-i pe cei galbeni sau vestejiti. Merele romanesti spalati-le bine folosind apa puternic alcalina, speciala pentru spalat legume si fructe
• adaugati pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S: pomelo, vlastarii de floarea-soarelui, insa nu toti odata, ci pe rand, iar la final merele intregi; va veti bucura la final de un smoothie racoritor si foarte aromat.
Se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida, iar proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri din acest smoothie.
Savurati cu placere!
• adaugati pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S: pomelo, vlastarii de floarea-soarelui, insa nu toti odata, ci pe rand, iar la final merele intregi; va veti bucura la final de un smoothie racoritor si foarte aromat.
Se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida, iar proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri din acest smoothie.
Savurati cu placere!