Reteta suc cu anghinare, by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Anghinare – 2 buc |
• Lamaie – 1 buc |
• Mar verde – 1 buc |
• Tulpina de telina – 1 buc |
• Castravete – 1 buc |
• Patrunjel – 1 legatura |
Mod de preparare
Daca nu ati mai curatat pana acum anghinare, iata cum se face:
Mie imi place mixul cu un gust foarte bun care contine si anghinare, o leguma care creeaza falsa impresie de gust dulce datorita continutului crescut de inulina. In plus inulina imbunatateste tranzitul intestinal, stimuleaza metabolismul si are un indice glicemic scazut.
Savurati cu placere!
Carmen Bruma
- Desprindem anghinarea de tulpina si ii curatam primul strat de frunze după care taiem 1 cm din varfuri
- Despicam anghinarea pe lungime si ii curatam miezul care se prezinta sub forma de puf. Este bine sa avem pregatit alaturi un vas cu apa si lamaie
- In momentul in care terminam de curatat anghinarea o scufundam in vasul cu apa, pana le terminam de curatat si pe celelalte. Cand toate anghinarele sunt curatare, pregatim celelalte ingrediente
- Curatam si spalam restul ingredientelor
- Echipam storcatorul prin presare la rece Kuvings C9500PR cu sita pentru suc si apoi introducem ingredientele pe rand in storcator
- Sucul rezultat il turnam intr-un pahar si il bem imediat. E de preferat sa il consumam in prima parte a zilei.
Mie imi place mixul cu un gust foarte bun care contine si anghinare, o leguma care creeaza falsa impresie de gust dulce datorita continutului crescut de inulina. In plus inulina imbunatateste tranzitul intestinal, stimuleaza metabolismul si are un indice glicemic scazut.
Savurati cu placere!
Carmen Bruma