Reteta suc cu legume si fructe de sezon pentru iarna, by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Morcov – 1 buc. |
• Radacina de patrunjel – 1 buc. |
• Sfecla rosie – 200 gr. |
• Mar verde – 1 buc. |
Mod de preparare
• Se monteaza sita pentru suc, se pala si se curata ingredientele (sfecla, morcovul si radacina de patrunjel), apoi se introduc pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings C9500PR
• Sucul rezultat se consuma imediat, pentru a beneficia de toate vitaminele.
Cumparati legumele si fructele in stadii de coacere diferite! Cele bine coapte vor fi mancate primele iar cele mai verzi vor putea fi pastrate mai multe zile astfel incat sa se coaca intre timp. Un suc indicat in aceasta perioada contine o combinatie de legume si fructe de sezon.
Savurati cu placere!
• Sucul rezultat se consuma imediat, pentru a beneficia de toate vitaminele.
Cumparati legumele si fructele in stadii de coacere diferite! Cele bine coapte vor fi mancate primele iar cele mai verzi vor putea fi pastrate mai multe zile astfel incat sa se coaca intre timp. Un suc indicat in aceasta perioada contine o combinatie de legume si fructe de sezon.
Savurati cu placere!