Reteta suc din fructe si legume pentru zilele de Paste, by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Morcov – 1 buc. |
• Grapefruit – 1 buc. |
• Rodie – 1 buc. |
• Spanac – 2 maini de frunze |
• Radacina de ghimbir – 2 – 3 cm |
• Busuioc – 5 frunze |
• Patrunjel – 1 legatura |
Mod de preparare
- Se spala si se curata ingredientele
- Se echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings C9500PR, apoi se introduc ingredientele pe rand in storcator
- Sucul rezultat se adauga intr-un pahar si se bea imediat.
Acest suc este destinat persoanelor care se lupta cu kilogramele in plus, care au facut eforturi si au rezultate pe masura pe care nu vor sa le compromita de sarbatori dar, pe de alta parte, nu vor sa se abtina chiar de la toate mancarurile traditionale. Carmen Bruma va recomanda cateva sfaturi care sa va permita sa mancati din toate iar silueta voastra sa nu aiba prea mult de suferit:
- Gusta din fiecare preparat la care poftesti, o singura data pe zi dar nu seara
- Mananca 3 mese principale care sa contina proteina animala si salata din legume proaspete
- Mananca desertul la sfarsitul mesei, nu intre mese sau in loc de masa, astfel incat impactul glicemic sa nu fie atat de mare; exceptia este masa de seara la care te abtii de la desert
- Inainte sau dupa masa, fa miscare: o ora de plimbare sau mers alert, alergare, mers cu bicicleta, rolele, fotbal, tenis, etc
- Nu bea mai mult de 3 pahare de alcool pe zi. Pentru fiecare pahar de alcool bea 500 ml apa plata
- Pastele dureaza 3 zile. Mananca doar in 2 dintre acestea alimente periculoase pentru silueta (cozonac, pasca, sarmale, dulciuri, alcool).
Savurati cu placere!