Reteta suc pentru hidratare, din legume si frunze, by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Spanac – o mana |
• Busuioc - 3-4 frunze |
• Pere - 150 g |
• Ghimbir (radacina ) - 2-3 cm |
• Ceai de roinita -100 ml |
Mod de preparare
Ceaiul de ronita:
· Intr-o cana se pune aproximativ o lingurita de frunze. Peste acestea se toarna apa clocotita si se se lasa 10 minute la infuzat. Ceaiul ulterior se strecoara si se lasa la racit.
Suc pentru hidratare, din legume si frunze:
Sucul acesta este ideal pentru perioadele cu excese alimentare, pentru ameliorarea senzatiezi de balonare si disconfort gastric.
Sucul iti asigura doza de minerale si vitamine dar in acelasi timp ajuta la hidratarea organismului.
Savurati cu placere!
· Intr-o cana se pune aproximativ o lingurita de frunze. Peste acestea se toarna apa clocotita si se se lasa 10 minute la infuzat. Ceaiul ulterior se strecoara si se lasa la racit.
Suc pentru hidratare, din legume si frunze:
- Se spala si se curata ingredientele
- Se echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings C9500PR cu sita de suc, apoi se introduc ingredientele pe rand, aleatoriu
- Dupa ce toate ingredientele sunt stoarse se elibereaza capacul canii de colectare si se toarna sucul intr-un pahar. Ceaiul de roinita se adauga la sfarsit direct in pahar si se amesteca.
Sucul acesta este ideal pentru perioadele cu excese alimentare, pentru ameliorarea senzatiezi de balonare si disconfort gastric.
Sucul iti asigura doza de minerale si vitamine dar in acelasi timp ajuta la hidratarea organismului.
Savurati cu placere!