Reteta sorbet din fructe de padure, made by Carmen Bruma
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Mure – 200 gr. |
• Zmeura – 200 gr. |
• Afine – 200 gr. |
• Lamaie – ½ buc. |
• Miere (optional) – cateva lingurite |
Mod de preparare
• spalati fructele de padure si puneti-le la congelator timp de 3 ore
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000PR cu sita pentru inghetata
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• la final puneti mierea si amestecati.
Un sorbet plin de vitamine, minerale, flavonoizi si putine calorii. Contine mai multe tipuri de fructe de padure – mure, zmeura si afine, surse excelente de vitamina C care stimuleaza sistemul imunitar si il protejeaza pe cel cardiovascular.
Savurati cu placere!
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000PR cu sita pentru inghetata
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• la final puneti mierea si amestecati.
Un sorbet plin de vitamine, minerale, flavonoizi si putine calorii. Contine mai multe tipuri de fructe de padure – mure, zmeura si afine, surse excelente de vitamina C care stimuleaza sistemul imunitar si il protejeaza pe cel cardiovascular.
Savurati cu placere!