Rețetă băutură vegetală din alune de pădure și caju by Prăjiturela
Porții
5
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g nuci sau alune |
• 1 l de apă |
• 1 praf de sare |
• opțional un îndulcitor la alegere - o curmală, o linguriță de miere, sirop de agave etc. |
Descriere
O băutură vegetală, numai bună pentru cafea. Preparați-vă acasă laptele vegetal, foarte ușor și fără efort la storcătorul cu melc Kuvings EVO 820!
Mod de preparare
1. Puneți la hidratat în apă alunele/nucile - minim 4 ore, ideal peste noapte.
2. După ce alunele/nucile s-au hidratat, clătiți-le bine.
3. Puneți accesoriul de suc la Kuvings EVO820, apoi adăugați alternativ o mână de nuci și apă, tot așa până terminați și nucile și apa.
4. Puteți păstra alunele/nucile măcinate rămase și să le folosiți la mic dejun în terciuri, clătite, waffles.
2. După ce alunele/nucile s-au hidratat, clătiți-le bine.
3. Puneți accesoriul de suc la Kuvings EVO820, apoi adăugați alternativ o mână de nuci și apă, tot așa până terminați și nucile și apa.
4. Puteți păstra alunele/nucile măcinate rămase și să le folosiți la mic dejun în terciuri, clătite, waffles.